Green Spirit, Økologisk

Oppdatert på økologisk kosmetikk

Det har vært noe stille her i bloggen de siste par dagene, men med god grunn! Vi har nemlig vært på den årlige skjønnhetsmessen i Paris og oppdatert oss på nyheter innen økologisk kosmetikk. Markedet er stort for økologiske produkter i Europa og det kommer stadig nye økologiske merker til. Green Spirit vil selvfølgelig bidra til å få de beste merkene til Norge, slik at man kan få litt mer å velge mellom.

Vi kan nevne så mye som at mange kotakter er knyttet og at vi gleder oss til å teste ut nye spennende produkter. Tiden frem til en eventuell lansering kan desverre ta litt tid, men ikke fortvil! Vi er langt i prosess med andre podukter. Og vi kan nevne så mye som at i oktober/november vil det skje store ting hos Green Spirit. Vi sier bare: Følg med alle hårpleieinteresserte mennesker og alle øko-bevisste menn!
.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.