Bli bevisst, Farlig kjemi, Helse, Hormonbombe, Innholdsstoffer, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk

Ukens hormonbombe: Uke 50

Forbrugerrådet i Danmark setter fokus på hormonforstyrrende stoffer i kosmetikk og pleieprodukter. Hver uke kårer de ukens hormonbombe. Ukens hormonbombe er Sensi-Baume-Ca fra Vichys herreserie VICHY HOMME.

Det danske forbrukerrådet begrunner valget slik: «Produktet indeholder Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben og Propylparaben og er valgt fordi Vichy markedsføres som et gennemtestet og sikkert produkt på landets apoteker. Vichy ejes af L’Oreal, som har sagt nej til at udfase de hormonforstyrrende stoffer.»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ukens hormonbombe: Uke 50

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.