Forhandlere, Grønn frisør, Hårpleie, Helse, Hudpleie, Økologisk

Velkommen til Florøs første øko-frisør!

Like før jul kunne frisøren Siri Sande endelig åpne dørene til sin hel-økologiske frisørsalong. Hun har lenge hatt en drøm om å starte sin egen salong og hun var ikke i tvil om at denne måtte være økologisk. Grunnen er at hun ønsker et sunnere arbeidsmiljø og ikke minst tilby kundene sine helsevennlige produkter. 
Det var ikke like lett å finne frem til økologiske produkter som var gode nok til profesjonell bruk. Siri har støtt på produkter som utgir seg for å være økologiske, men som allikevel inneholder mange kjemiske stoffer. Derfor måtte hun gå grundig til verks i jobben med å finne helt rene produkter. I tillegg til hårprodukter valgte hun også å ta inn økologiske hudpleieprodukter, mor & barn produkter og herreprodukter, nesten alt fra Green Spirit sitt sortiment.
Det er ingen tvil om at Siri også har en fantastisk god sans for innredning. Salongen bærer preg av spennende detaljer, store mønster, friske farger og retro møbler. Bare se bildene under. Det understreker enda en gang at økologisk er trendy!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.