Arrangement, Green Spirit, Helse, Livsstil

Gratis inngang på Helsemessen 2010

Kunne du tenke deg å ta turen innom Helse2010 på Norges Varemesse helgen 12. til 14. februar? Messen henvender seg til publikum som er opptatt av en sunn livsstil og for de som ønsker å lære mer om dette. Her vil man kunne tilegne seg kunnskap og inspirasjon om produkter og tjenester som bidrar til en økt livskvalitet. Fagpersonell innen helse, trening og velvære vil være tilstede for å gi gode råd og tips. Det vil være stort fokus på økologiske produkter under Helse2010. Du kan også få med deg Fitness2010 og Health & Beauty den samme helgen på Norges Varemesse.

Green Spirit har stand på det økologiske området på Helsemessen og tilbyr deg gratis inngangsbilletter. Du er hjertelig velkommen til oss for en hyggelig prat. Vi vil ha gode messetilbud og konkurranse med flotte premier. Bestill gratisbilletter ved å fylle ut kontaktskjemaet hos Green Spirit.

Vi sees på messen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.