For kvinner, Miljøvern, Produktomtaler, Produkttips

Har du prøvd mensbeger?

Nå har Lev Logisk tatt inn mensbegeret Lunette i nettbutikken. Lunette mensbeger er en nyskapende menstruasjonsbeskyttelse produsert i Finland. Enkelt i bruk, hygienisk og trygt. Mensbegeret er et godt alternativ til engangsbind og tamponger. Når du bruker mensbegeret sparer du miljøet, du sparer penger og du kan føle deg helt trygg.

Har du prøvd mensbeger?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Har du prøvd mensbeger?

  1. Jepp, har brukt det i over 2 år nå, og er superfornøyd! Aldri mer tamponger og vanlige bind (bruker tøybind i så fall).

  2. Eg har brukt det i omlag eitt år, og er veldig godt nøgd! Litt vanesak dei fyste par månadene, så går det veldig bra!

  3. Jeg har brukt det et år, og synes det fungerer veldig bra. Ikke vanskeligere å sette inn enn tamponger, når man først finner måten. Det eneste jeg ikke liker er at det er upraktisk når man må på do. Ellers er det veldig greit. Det lekker ikke i det hele tatt, og jeg føler meg veldig trygg, selv når jeg trener.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.