Hagestell, Shopping, Urter, Vegetar

La det spire og gro!

Solen titter frem, dagene blir lengre og vi gleder oss til at snøen smelter og det begynner å spire og gro i veikanten. I mellomtiden kan vi lage litt vår inne ved å så urter og planter. Med god inspirasjon fra denne bloggen handlet vi inn et knippe frøposer fra denne svenske nettbutikken. Så nå gleder vi oss til å se at både tradisjonelle urter og litt mer spesielle grønnsaker og frukter spire og gro. Vi handlet bl.a. mynte, super-chili, supersweet-tomater, physalis, basilikum, stevia, lavendel, dill og gressløk, deriblant noen økologiske!
Har du en innendørs urtehage? Hva har du sådd?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “La det spire og gro!

  1. Jeg har sådd basilikum,reddiker og gulrøtter i melkekartonger,karse og lavendel.Måtte tjuvstarte litt på våren;)

  2. Jeg har veldig lyst til å så ting selv, men har vel aldri kommet rund til det.. 😛 har dere det bare i vinduskarmen, eller må det hardere skyts til?

  3. Jeg tenkte å ha det på en benk forran mitt solrike vindu. Vinduskarm høres fint ut dersom det er godt med sol og ikke særlig trekk. Jeg gleder meg til å sette i gang! Har mest erfaring med å så ute om sommeren, så dette blir en ny erfaring for meg også. Tips tas i mot med stor takk! Ingunn 🙂

  4. Spennende! Har mine krydderspirer på mitt hjemmekontor. Der er det passe med lys og ikke for varmt når sola titter fram.Lykke til! Lekre bilder forresten 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.