Forhandlere, Helse, Kroppspleie, Livsstil, Økologisk, Velvære

Akupunktur og naturmedisinsk aromaterapi i ferieparadiset Hvaler

Mariannes Naturterapi tar i mot fastboende og feriegjester til akupunktur, aromaterapi og massasje i Prestehavna 21 på Skjærhalden. I de naturskjønne omgivelsene kan du behandles for diverse plager eller forebygge ubalanser grunnet tanker, følelser, stress og krav fra omgivelsene. Hit kan du komme for å få et avbrekk i hverdagen eller når du vil unne deg ekstra luksus i ferien. Skal du arrangere en opplevelsesdag for en jubilant, en kommende brud eller til din kjære, kan naturmedisinsk aromaterapi være en del av en begivenhetsrik dag.

Terapeuten Marianne Antonsen har lang erfaring og utdannelse innen fagene. Hun startet utdannelsen innen naturmedisin i 1993, og har utviklet seg videre gjennom mer utdannelse og kursing. Dette inkluderer både grunnfag i medisin og akupunktur-praksis på Sri Lanka og andre steder.
Marianne Antonsen er opptatt av at behandling skal være forebyggende. Er du litt stresset og stram i skuldrene, så kan massasje med aromaterapi være løsningen. I utgangspunktet kan akupunktur hjelpe til ved en rekke sykdomstilstander. Her lærer vi kroppen å takle dette og bygge opp motstandskraft. Akupunktur er en kjempegod metode for å få kroppen i gang slik at den helbreder seg selv. Vi har masse krefter i oss som helbreder, men noen ganger trenger vi hjelp til å komme i gang. Akupunktur og aromaterapi med eteriske oljer og massasje reparerer og gjør sitt.
Hos Mariannes Naturterapi kan du også får hudpleiebehandling med økologiske velværeprodukter, fotsoneterapi, ørelysbehandling, kopping massasje samt avgiftningskur / anticellulittbehandling ved hjelp av bodywrapping. Gavekort er også populært.

Les mer om Mariannes Naturterapi på hjemmesiden hennes. Og ta gjerne turen innom Facebook-siden her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.