Bak kulissene, Green Spirit, Livsstil, Øko i Media, Økologisk

Jeg var i KK!

I februar ble jeg spurt om å stille på intervju i KK, i den faste spalten «Kropp & Livsstil». Jeg syntes det hørtes spennende ut og ikke minst var det en gyllen mulighet for å promotere mitt grønne budskap! I det store påskenummeret av KK kom artikkelen ut. Noen av dere som leste den?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Jeg var i KK!

  1. Så gøy:)
    Har desverre ikke lest artikkelen, men bør kanskje prøve å se om jeg finner den utgaven. Tror jeg kjenner noen som abonnerer:)
    Du er veldig pen forresten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.