Klær, Mote, Økologisk, Shopping

Selvfølgelig: Gudrun!

Etter tips fra Black Orchid kom jeg på den flotte designeren Gudrun Sjöden. Selvfølgelig! Har så vidt nevnt designeren her i bloggen tidligere. Her får man flotte fargerige klær og ting til hjemmet i økologiske materialer. Nettsiden bør absolutt besøkes! Det tok ikke lang tid før jeg fant disse fantastiske kjolene! Supre for en fresh vår/sommer garderobe! Pris: kr 995,-.

Hva synes dere?
Men jeg må si at jeg fortsatt er skuffet over kjedebutikkene. De kan godt ta inn litt livligere øko-mote!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Selvfølgelig: Gudrun!

  1. Ja, de er nydelige! Hvilken farge har du? Vurderer den lilla til meg selv, men vanskelig å velge 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.