Forhandlere, Økologisk, Velvære

Skreddersydd SPA kitt

Nå kan du bestille et skeddersydd SPA kitt hos Feel good butikken. Det vil si at du sender de informasjon om deg selv og dine behov, og deres Spa teraput komponerer utfra dette et unikt SPA kitt til deg. Din pakke vil inneholde et spesialtilpasset SPA program hvor hele kroppen blir behandlet. I tillegg får du personlig veiledning og brukertips tilpasset dine behov. Du kan velge mellom tre ulike SPA kitt. Alle produktkittene inneholder en sammensetning av eksklsive økologiske produkter fra Feel good butikken, mini produkter og oppskrifter på produkter du lager selv. Klikk her for å lese mer om tilbudet!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.