Hagestell, Urter, Vegetar

Det spirer og gror!

For litt over en måneds tid tilbake bestilte vi frø for å begynne å så litt urter og planter, les gjerne innlegget her.  I midten av mars måned mottok vi frøposene i posten og begynte å så rundt den 20. mars. Vi passet på å ha plastikkfolie over slik at det ble som små drivhus. Det tok ikke lang tid før de første frøene spirte. Det var basilicumen som viste seg først. Steviafrøene var også ganske raskt i utvikling. Etter tre-fire uker er alle frøene i vekst, både chili, tomater, mynte, lavendel, dill og persille. Det så for øverig litt mørkt ut for physalisen der vi kun så én liten spire komme frem. Men nå har også resten av disse frøene kommet opp! Det er spennende å følge utviklingen. Mesteparten av spirene er fordelt i nye potter slik at de får bedre plass til å vokse seg store og fine. Plantene trives godt på den solfylte plassen ved vinduet.

Hvordan går det med ditt så-prosjekt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Det spirer og gror!

  1. Bra å høre at det er flere som venter på nymåne:)
    Vi har også planta nå før helgen.

    Så flotte spirene dine er! er spesielt spent på steviaen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.