Behandling, Helse, Livsstil, Naturlig, Naturmiddel

Flere velger alternativ behandling

VG Nett kan vi lese at alternative behanldingsmetoder stadig blir mer populært. Bruken av alternativ behandling har ifølge Statistisk sentralbyrå økt med 50 prosent på ti år. 16 prosent av de spurte hadde enten vært hos homøopat, akupunktør, fotsoneterapeut/refleksolog, aromaterapeut, massasjeterapeut, naprapat, osteopat eller healer. Undersøkelsen viser at det er spesielt de som har smerter, migrene/hodepine, søvnproblemer eller som føler seg energiløse som velger alternative behandlere.

Det er flott at flere tar i bruk alternative behandlingsformer. Slik behandling går først og fremst på å behandle årsakene til plagene i stedet for å døyve ned symptomene. Metodene som benyttes er naturlige og bringer ikke med seg bivirkninger.

Her kan du lese om klassisk akupunktur, naturmedisinsk aromaterapi med mer, og her kan du lese om biopati.

Benytter du deg av alternativ behandling? Hvordan hjelper/hjalp det deg?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Flere velger alternativ behandling

  1. Vi tok med 2 åringen til homøopat, og jeg ble helt rørt over hvordan han virkelig gikk inn for å finne årsaken til problemet. Følte virkelig at han brydde seg. Mens fastlegen ler av melkefri diett, og vil ha deg fortest mulig ut med en resept i hånden.
    Nei, deilig at verden er i forandring, og at folk får øynene opp for alternativ behandling!Arenaklinikken anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.