Gravidyoga med Vibeke Klemetsen

fredag 21. mai, 2010 - Ingen Kommentarer »
Les Mer: Baby og Barn, For kvinner, Gravid, Helse, Kjendis, Livsstil, Trening, Velvære, Videoklipp

Vibeke Klemetsen er tobarnsmamma, yogainstruktør og nå aktuell med boken «Yoga for gravide». I denne boken forteller hun hvordan man ved hjelp av yoga kan ta vare på kropp og sjel gjennom svangerskapet og i tiden etter fødselen.

Yoga for gravide er en unik måte å bli bedre kjent med kroppen. Du vil oppleve mer velvære og harmoni under graviditeten og økt kontakt med det voksende barnet i magen. Yogaøvelsene gjør kroppen smidigere, sterkere og gir deg bedre balanse. Ved å trene yoga vil du kunne dempe stress og spenninger og lindre svangerskapsplager. Vibeke Klemetsen legger også stor vekt på pusteteknikker og avslapning som er nyttige under svangerskapet og forbereder deg på den forestående fødselen.

Vibeke Klemetsen har tidligere vist enkle yogaøvelser på  Klikk.no som kan hjelpe deg til en bedre fødsel. Nå er boken snart i salg og du kan finne den her! I mellomtiden kan du se denne videoen der Vibeke selv forteller:

Vibeke Klemetsen er øko-bevisst! Hun bruker bl.a økologisk kosmetikk, kremer, såper, shampo og barneprodukter. Det er ikke lenge siden hun anbefalte tomtomBABY Gavesett som den perfekte fødselsgave!
Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.