Baby og Barn, Babypleie, Hudpleie, Kroppspleie, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Kjekt på reisen

Skal du ut å reise med babyen er disse miniatyr-pleieproduktene fra tomtomBABY kjekke å ha med. De rommer 25 ml så du kan fint ha disse med på flyet. Her har du akkurat hva som trengs til den lille; bleiekrem med sink, vaskegel til badevannet, lotion til ansikt og kropp, og babyolje som kan brukes til så mangt. Produktene fikk toppkarakterer hos Grønn Hverdag og anbefales av forbrukere i flere forum på nett. Det unike ved disse produktene er at de er så milde samtidig som de er økologiske. Og sist, men ikke minst har de en fortryllende duft! Kjøp miniproduktene for å teste ut eller for å ha med på reisen her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Kjekt på reisen

  1. Kommer snart Dr. Kadir med reisestørrelser også? Litt upraktisk å ta med den store body butter'n på ferie… Har prøvd å ha den over på små reiseflasker, men siden den er litt tykk i konsistensen, så får jeg det nesten ikke ut igjen… Vil ikke kaste bort en eneste dråpe, så håper på reisestørrelser! (eller evt. andre gode tips 🙂 )

  2. Hei Ann! Takk for meldingen din! Produktene fra Dr. Kadir vil desverre ikke komme i mindre utgaver med det første. Men et bra tips er å ta det over i en mindre krukke. Husk å bruke en ren spatel eller f.eks en teskje. Flaske blir som du erfarer litt upraktisk til denne bodybutteren som er tykk i konsistensen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.