Fair Trade, Produkttips, Resirkulert, Samfunnsansvar

Notatbøker med sjel

Sjekk disse søte notatbøkene! De er laget av håndlaget papir fra resirkulert bomull, og historien bak er ganske så spesiell. Da den lille indiske familiebedriften i utkanten av Delhi fikk økonomiske problemer på grunn av nedgang i markedet, bestemte sjefen for firmaet seg for å finne på noe nytt. Han dro til Jaipur og lærte å lage papir av resirkulert bomull. Da han vendte tilbake underviste han hver og en av sine arbeidere de nye ferdighetene. Dette skapte et helt nytt levegrunnlag for familiebedriften! Snakk om å være løsningsorientert! De søte notatbøkene kan kjøpes i den engelske nettbutikken Ecotopia!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.