Fotpleie, Grønne og skjønne favoritter, Hudpleie, Kroppspleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Sommer, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Ukens grønne og skjønne favoritt

Ukens grønne og skjønne favoritt er den superoppfriskende tomtomMAMA fot & beingel. Som navnet tilsier er dette produktet dedikert til gravide og nybakte mødre, men det passer like bra til alle som trenger oppfriskende pleie av føtter og bein. Konsistensen er som en gel og trekker raskt inn i huden og etterlater den glatt uten å bli klissete. Mynteolje og menol har en frisk duft og gir kjølende effekt på huden. Dette produktet er supert på varme sommerdager! Og ellers når man belaster føttene mye. Gelen hjelper dessuten på sirkulasjonen.
Har du erfaring med dette produktet, så legg gjerne igjen din kommentar! Spørsmål tas også i mot!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ukens grønne og skjønne favoritt

  1. Hei Ingunn,
    Kan bare istemme at det er et fantastisk produkt som i tilegg lukter veldig godt. Kjøpte den i fjor sommer, og geleen er utrolig forfriskende å ha på etter en varm dag i solen, eller på en dag hvor man har brukt føttene mye. Synes selv den er så god at jeg valgte å gi en slik i gave til min svigermor. Hun ble kjempeglad, og sier selv at hun er blitt helt avhengig av den. Synes det er kjekt å gi velvære produkter til "eldre" som har det meste fra før.
    Ha en god dag!
    Anna

  2. Hei Anna! Takk for at du deler din erfaring! Hyggelig å høre at både du og din svigermor liker dette produktet. Ha en fin dag du og! 🙂
    Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.