Forskning, Helse, Livsstil

Har du ledd i dag?

Vi har tidligere skrevet om hvor sunt det er å le! Nå har forskere funnet bevis for at en god latter forlenger livet. Dette kan vi lese på VG Nett.
«Forskningsprosjektet er dønn seriøst: Hele 53.500 nordtrøndere er fulgt gjennom en periode på sju år. For måling av humoristisk sans har forskerne brukt en nitrinns skala. Resultatet ble overveldende. (…)

De som ler best, har størst sjanse til å leve lengst. – Dette er første gang det er vitenskapelig belagt at humoristisk sans gir klare effekter på dødelighet, sier professor og humorforsker Sven Svebak ved NTNU.»

Så har du ikke trimmet lattermusklene i dag, da er det jammen på tide! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Har du ledd i dag?

  1. Ja det er jeg så sikker på som man bare kan bli! Humor er viktig, å det å le så trårene triller…o ja deilig, får trimma de slakke mage musklene å da se! Det værste jeg vet er grettene folk, men pytt pytt så ler vi av dem også Det å brøle ut i latter er forskynene meg dasken døtt, super viktig. Vel og vel her kom jeg vel med et lattelig forslaG") SÅ LER VI AV DET OGSÅ. å pluss; vet dere at katter ler også?? Han svære suggen av en hankatt er gliser heeeeele tia, jesper å purrer, skal vedde for at han ler seg ihjel flere ganer i døgnet av mammaen sin…hihi<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.