Behandling, Helse, Naturlig, Naturmiddel

Mer alternativ behandling – mindre medisin

Vi kan i dag lese på TV2 at alternative behandlingsformer blir stadig mer vanlig på norske sykehus. Det mest vanlige er akupunktur, men enkelte sykehus kan tilby sine pasienter behandling gjennom kinesiske puste- og bevegelsesteknikker som Tai Chi og Qi Gong. Avdelingsleder Åsta Myhre ved Universitetssykehuset i Tromsø tror alternativ behandling til og med kan erstatte kirurgiske inngrep.

Nylig var den amerikanske legen og professoren Andrew Weils i Tromsø og foreleste om alternativ behanding. Ifølge TIME Magazine er han en av verdens mest innflytelsesrike personer. Og han tror bruken av medisiner vil gå ned, og at flere leger vil ta i bruk alternative behandlingsmetoder. Det er metoder som i tillegg er både billigere og mindre skadelige for pasientene. Les mer om Andrew Weils foredrag her.

Det er ikke lenge siden vi skrev om at flere velger alternativ behandling. Flott å lese at det skjer forandringer både i forhold til tilbud og etterspørsel!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.