Mat, Oppskrifter, Økologisk, Raw Food, Vegetar

Rå avokadosalat med appelsinfilet

Jeg liker å eksperimentere på kjøkkenet. Nå som jeg har fått øynene mer opp for Raw Food ville jeg teste ut en liten rett av noe jeg hadde tilgjengelig på kjøkkenet. Resultatet ble faktisk ganske så velsmakende!

Bland avocado, rødløk, gulrot, hvitløk, dill, olivenolje, salt og pinjekjerner i en kjøkkenmixer til en fast masse. Prøv deg frem når det gjelder mengdeforholdet. Dandér litt frisk salat, agurk oppskjært i lange tynne skiver med rotskreller og rikelig med dill på et fat. Ha så på avocadosalaten og filiterte appelsinskiver. Vel bekomme!

Del gjerne dine tips om Raw Food i kommentarfeltet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Rå avokadosalat med appelsinfilet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.