Bøker, Ernæring, Helse, Kosthold, Livsstil, Mat, Oppskrifter, Økologisk, Raw Food, Vegetar

Raw Food Boktips

For dere Raw Food interesserte er denne boken verdt å investere i. I Raw food på norsk får du en praktisk innføring i raw food og massevis av inspirasjon og herlige oppskrifter på maten som er stappfull av næring. Det handler om å tilberede mat uten oppvarming over 40 grader for å bevare mest mulig næring og energi.

Høyst sannsynlig kommer du til å se på frukt- og grønnsakdisken med helt nye øyne etter at du har prøvd disse oppskriftene! Oppskriftene er enkle, sunne og fylt av livskraft. En ekstra bonus: Raw food er naturlig slankemat. Prøv for eksempel søt morgengrøt med frukt, granateplejuice, zucchinipasta med sjampinjonger, avokadosuppe, linfrøkjeks og brownies. Boken koster kr 299,- og kan kjøpes her!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.