Grønne og skjønne favoritter, Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Velvære

Ukens grønne og skjønne favoritt

Den største utfordringen ved å gå over til en økologisk skjønnhetsrutine var for meg å finne gode hårpleieprodukter. Håret mitt har (desverre) blitt utsatt for sterke skummestoffer slik som SLS, mykgjørende silikoner og andre stoffer som fikk håret mitt til å se slitt og matt ut. Videre forsøkte jeg å pynte på dette ved å bruke stylingprodukter som igjen inneholdt mer skadelige ingredienser. Det var før jeg ble kjent med kosmetikkproduktenes dystre hemmeligheter. Da jeg ble bevisst på disse startet jakten på en god økologisk shampo. Jeg testet en rekke økologiske produkter før jeg fant noe som dugde. Jeg var til og med innom No poo, og økologisk babysjampo som faktisk fungerte veldig greit. Men jeg ønsket meg mer pleie i form av balsam og hårkur. Det var da jeg kom over den eksotiske hårpleieserien Amazonia Preciosa som er denne ukens grønne og skjønne favoritt!

Denne serien består av økologiske shampoer, balsamer og hårkurer til fem forskjellige hårtyper. For å tilpasse de ulike hårtypene er produktene basert på eksotiske planter og frukter fra Amazonas slik som buriti, murumuru, brazil nut, ucuuba og cupuacu. Så om du enten har tørt, slitt, farget, fett, krøllet eller normalt hår så finner du produkter i denne serien for akkurat deg!

Med disse produktene har håret mitt fått glansen tilbake. Krøllene/bølgene i håret mitt blir definert og bruser seg ikke, og det helt uten å bruke noen form for stylingprodukter! Shampoene har en tykk konsistens som skummer moderat selv om de ikke inneholder SLS/SLES. Produktene har en herlig eksotisk nøtteaktig duft. Mildt og velgjørende er det! Anbefaler å lese mer om serien her.

For de av dere som er i ferd med å gå over til økologiske hårprodukter vil jeg legge til at overgangen ofte krever en tilvenningsperiode. Dette er fordi økologiske produkter har en annen sammensetning enn tradisjonelle produkter. Les mer om økologisk hårpleie her. Og ikke glem å titte innom nettbutikken der vi har opp til 20% rabatt på Amazonia Preciosa produktene.

Hva er din favoritt blant hårproduktene fra Amazonia Preciosa? Jeg vil gjerne høre hva du synes!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Ukens grønne og skjønne favoritt

  1. Burde virkelig prøves, for det er kjempe vanskelig å finne noe som duger når det gjelder økologisk, og iallefall som ikke gjør håret til en tørr flokete kaktus.

  2. Jeg tåler ikke SLS, så jeg kan ikke bruke vanlige shampoer, så denne kunne jeg tanke meg å prøve. Har prøvd mange forskjellige typer økologiske, men de fleste gjør bare håret mitt flokete og tørt.

    Tove Edvardsen Melhus

  3. Hei Tove,

    Takk for kommentaren din! De økologiske hårproduktene fra Amazonia Preciosa er virkelig verdt å prøve! I denne serien finner du shampo tilpasset din hårtype inkludert pleiende balsam og hårkur.

    Mvh Ingunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.