Baby og Barn, Babypleie, For kvinner, Gravid, Hudpleie, Kroppspleie, Nybakt mor, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, tomtomBABY & tomtomMAMA, Velvære

Den ultimate barselgave

Din gode venninne, din kjære datter, elskede barnebarn, søte søster eller din bedre halvdel (kjæreste, kone, samboer) er klar ved å gjøre sitt livs innsats for å bringe frem et nytt liv. Svangerskapet, det perfekte ni-måneders mirakelet er ved veis ende og en ny fantastisk tid er ved å starte. Hva kan du tilføre et slikt mirakel? Hva er den ultimate barselgaven til mor, og hva gir du den vesle jente eller guttebabyen?
Det bør være noe annerledes, noe kjærlig, noe som rører, noe fortryllende og, fremfor alt, noe som gir ren, naturlig pleie. Kosmetikkprodusenten Tomvital har sørget for å lage den ultimate barselgaven! Her gir vi deg gavetipsene i ulike prisklasser:
tomtomBABY Gavesett kr 575,-
Gavesett pakket i en søt, liten, grønn, håndmalt koffert med tomtomBABY pleieprodukter.
Økologisk sertifisert og anbefalt av Grønn Hverdag!
Finnes i de to ulike variantene First Care Set og Bath & Body Set.
Omtalt av Vibeke Klemetsen som den perfekte barselgave i bladet KK, les her.
tomtomMAMA Gavesett kr 703,-
Gavesett pakket i en søt, liten, blå, håndmalt koffert med tomtomMAMA økologisk sertifiserte pleieprodukter. For den vidunderlige tiden før, under og etter svangerskapet.
Les mer og gavesettet til mamma her!
tomtomBABY Organza Sett kr 181,-
En søt liten gave, en innbydende organza pose fylt med miniutgaver av tomtomBABY pleieprodukter. Det er ikke bare mammaen som blir begeistret, babyen også! Økologisk sertifisert og anbefalt av Grønn Hverdag! Les mer om settet her
tomtomMAMA Organiza Sett kr 171,-
  Det er de små tingene i livet som teller. Det er derfor mammaen vil bli så glad for denne søte lille gaven, en innbydende organza pose fylt med miniutgaver av tomtomMAMA økologiske pleieprodukter. Les mer om settet her!
Mix og match ditt helt unike gavesett
 Hva med å sette sammen ditt helt unike gavesett? Hos Green Spirit får du kjøpt de flotte håndmalte tomtom-koffertene til kun kr 150,-. Fyll f.eks med tomtomBABY Babyolje og tomtomMAMA Brystvortekrem i full størrelse eller miniutgaver. Kanskje du også legger ved et par hjemmestrikkede sokker til den lille? Bare fantasien setter grenser.
Kort oppsummert tilbys det i denne serien fire ulike pleieprodukter til baby (Lotion, Babyolje, Vaskegel og Bleiekrem/Zinksalve) og tre produkter til den gravide eller nybakte mammaen (Massasjeolje/Strekkmerkeolje, Brystvortekrem og Fot og Beingel).  Produktene finnes i full størrelse og i miniutgaver, samt gavesett i kofferter og mini organza sett. For mer informasjon om produktene og utvalget, se under Mor & babypleie i nettbutikken.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.