Babypleie, Forhandlere, Økologisk, Shopping, tomtomBABY & tomtomMAMA

tomtomBABY i Gamle Stavanger

Tomtom-serien har fått nytt utsalgssted! Nå kan du kjøpe de herlige økologiske pleieproduktene hos Lavendelhagen i Stavanger.

Vi har gleden av å presentere Lavendelhagen, ny forhandler av tomtomBABY & tomtomMAMA! Den kombinerte butikken og klinikken holder til i idylliske Gamle Stavanger, nærmere bestemt i Øvre Strandgate 37. Her tilbys naturterapi, økologiske hudpleieprodukter, barneklær, kurs, kunst og interiørprodukter m.m. i nydelige lokaler.

Lavendelhagen drives av Tanya Gjøse og Lene Rose, som på hver sin kant har drevet med blant annet behandlinger og kurs. Lene er fysioterapeut, babymassasjeinstruktør, naturterapeut, yogainstruktør samt driver med blomstermedisin. Tanya er babymassasjeinstruktør samt driver gjennom firmaet sitt, Rogaland Babymassasje, utdannelse av instruktører. Hun er også otopat samt spa-terapeut, hun var også med å starte forbundet Norsk Babymassasjeforbund (NBF).

«Hovedgrunnen til at vi ønsket å ta inn TomTom serien er fordi vi har vært på jakt etter en ren og naturlig serie for mor og barn, da vi stadig har etterspørsel etter dette. Vi falt helt for denne flotte serien, og gleder oss nå over å kunne tilby den til våre kunder,» forteller innehaverne av Lavendelhagen.

De har tatt inn hele serien inkludert miniutgaver, organza sett og de søte gavekoffertene. Her har du også mulighet til å teste, kjenne produktenes herlig duft og nydelig konsistens.

tomtomBABY & tomtomMAMA utstilt i vakre Lavendelhagen.
Med dette er den populære pleieserien endelig å få kjøpt i Stavanger! Ønsker du tomtom-produktene i salg nærmere deg, så tips oss om aktuelle butikker og klinikker ved å maile til oss på post@greenspirit.no.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.