Hagestell, Økologisk, Urter

En frodig oase

 
Plantene i urtehagen er i full vekst og har tatt over store deler av uteplassen. Det er som en grønn oase! Tomatplanter av forskjellig slag, basilicum, physalis, stevia, chili, mynte, dill, oregano, jordbær, gressløk, persille; her er det mye grønt i vekst!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “En frodig oase

  1. så herlig! tar det mye tid og jobb å holde de vedlike? (jeg klarer jo såvidt å hold eliv i en stakkars urteolante i vinduskarmen…) 😛

  2. Hei Bente! Da jeg sådde alle disse frøene så jeg kanskje ikke for meg at så mange skulle overleve. Men er jo kjempefornøyd og synes det er gøy å småpusle med dette. Det som tok mest tid var å prikle ut og potte om alle vekstene. Nå om dagen går det mest i å vanne og nype av villskuddene til de elleve tomatplantene. Og innhøsting av urtene er jo bare gøy!
    Ingunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.