Babypleie, Økologisk, Spørsmål/Svar, tomtomBABY & tomtomMAMA

tomtom-bleiekrem og tøybleier

Vi har fått spørsmål fra en leser som lurer på om man kan benytte tomtomBABY bleiekrem til tøybleier. Svar: tomtomBABY Bleiekrem kan brukes til alle slags bleier, både vanlige engangsbleier og tøybleier. Vi anbefaler selvsagt sistnevnte fordi dette er et miljøvennlig alternativ!

Har du spørsmål om Green Spirits produkter eller generelle spørsmål om økologisk kosmetikk, send en mail til post@greenspirit.no merket med «Spørsmål/Svar Grønn & Skjønn»så skal vi hjelpe deg! Er svaret relevant for flere, lager vi kanskje et innlegg her i bloggen også.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.