Arrangement, Green Spirit, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

Beauty Report

Jeg er tilbake etter en fantastisk flott og inspirerende tur til Paris. Beauty-messen bød på utrolig mye nytt, spesielt innen det økologiske segmentet. Nye produktgrupper og serier, patenterte ingredienser, «grønn kjemi» og innovative innpakninger fanget spesielt min interesse. Over kan dere se et lite utdrag fra messen i bilder. Jeg kan med hånden på hjertet si at det vil komme nyheter hos Green Spirit som følge av denne messen. For det ble virkelig «kjærlighet ved første blikk» på en stand jeg besøkte – produktene som ble presentert var rett og slett unike i sitt slag. «Oh là là», sier jeg bare! Men hva det er kan jeg selvsagt ikke røpe enda.

For dere som vil lese mer om reisen og mine oppdagelser i Paris, følg med i min nye og litt mer personlige øko-blogg; Grønn Glamour!

Grønn & Skjønn hilsen
– Ingunn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.