Månedens leser

Trekning månedens leser

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
Månedens leser, den andre i rekken, er Lise H! Premien er Surya Brazil Organic Moisturizing Hand Sanitizer Pumpeflaske. Dette er det første økologiske håndrensemiddelet med 100% naturlige ingredienser. Den dreper 99.99 % av bakteriene på overflaten samtidig som den er mild og tilfører fuktighet. Inneholder eksotiske råvarer fra Amazonas slik som Acai og Jua, som er fuktighetsgivende, rensende, oppfriskende og rik på antioksidanter og vitaminer. Inneholder også Aloe Vera som er beroligende og mild på sensitiv hud. Produktet har en mild duft fra eteriske oljer av peppermynte, lavendel og ylang ylang. Verdi kr 171,-. Vi ber vinneren sende adressen sin til post@greenspirit.no.
For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, e-post adresse, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin

3. RSS Feed (se nede i høyre kolonne)
4: Legg http://gronnogskjonn.blogspot.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.