Hårpleie, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttester, Velvære

Enda en anbefaling!

Mer produktskryt! Det kan ikke bli bedre! Vi har oppdaget enda en omtale der ute i bloggverdenen. Denne gangen er det Anna i 4Children Organic som hyller de økologiske hårproduktene fra Amazonia Preciosa. Hun skriver bl.a følgende.

«Når man står i dusjen, og lukker øynene, så gir lukten assosiasjoner med duggfriske planter, rennende vann og grønn regnskog. Ja, det er nesten slik at man kan høre fuglekvitter og dyrelyder… Hi Hi – Fra spøk til alvor, denne hårpleieserien er unik!».
Og konklusjonen hennes er: «Skånsomme produkter som egner seg godt til daglig pleie av håret! Veldig snill mot hodebunnen! Super å bruke når håret har behov for ekstra næring og vitalitet! Kommer garantert til å bruke disse produktene igjen!».

Les hele omtalen her! Produktene finner du her! Flere produktomtaler finner du nede til høyre i bloggen.

Hva er din mening om Amazonia Preciosa?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Enda en anbefaling!

  1. Bruker hårproduktene selv og de lukter helt fantastisk. Nå har jeg ikke tørr høysåte lengre. Takk og lov for det. Bruker det på meg og min sønn på 2 år. Begynner å gå tom..må bestille på nytt nå snart. Krise:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.