Green Spirit, Grønn frisør, Økologisk, Parfymer, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Høstens nyheter fra Green Spirit

I høst lanserer Green Spirit to nye økologiske serier på det norske markedet og vi kan allerede nå røpe hva slags produkter dette dreier seg om.

Parfymene som gjør deg vel
Vi har i lang tid vært i kontakt med en dyktig produsent av de helt unike økologiske parfymedufter. Nå har vi endelig kontrakten i havn og vi er snart klar med å tilby økologiske parfymer på det norske markedet. Men det er langt mer enn herlige dufter, det er parfymer som gjør deg vel. Med sine utsøkte essensielle oljer har nemlig disse parfymene aromaterapeutisk effekt. I serien kan du velge blant ni forskjellige Eau de Parfum og fire forskjellige Eau Fraiche samt to effektive og milde roll-on deodoranter. Lansering: Begynnelsen av oktober.

Profesjonell hårpleie på toppnivå
Da vi oppdaget den utsøkte økologiske frisørserien var vi ikke sene om å studere produktene nærmere. Denne produsenten tilbyr profesjonell hårpleie på toppnivå og stjerner som Sienna Miller er en av de som roser produktene opp i skyene. Nå er kontrakt om distribusjon i boks og vi har gleden av å kunne tilby sunne hårprodukter til grønne frisører og de som ønsker å bli det. I denne serien finner du shampoer, kurer, leave-in balsamer og en lang rekke stylingprodukter slik som voks, hårspray, stylingkremer og mye mer. Alt laget av økologiske og trygge ingredienser. Lansering: Slutten av oktober.

Vi har allerede fått forespørsler fra forhandlere som ønsker å føre de nye seriene. Ta kontakt med oss for mer informasjon dersom du ønsker å forhandle disse seriene allerede fra starten av!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Høstens nyheter fra Green Spirit

 1. Vil hårpleie serien kun være tilgjengelig for frisører, eller vil vi andre også kunne kjøpe produktene gjennom nettbutikken?

 2. Hei Ann! Hårserien vil i tillegg til hos frisører være i salg i vår nettbutikk samt i selektive butikker. Mvh Ingunn

 3. Hei Ingunn,
  Dette gleder vi oss så til! Gode, økologiske parfymer har tidligere vært vanskelig å oppdrive. Siden jeg nylig har vært så heldig å få dufte på disse aromaterapautiske parfymene på ditt showroom vet jeg at dette blir BRA!!! Falt spesielt for en duft som jeg bare MÅ ha når den kommer for salg.
  Du er så flink til å finne frem til nye og spennede produkter!
  Anna

 4. Hei Anna,
  Takk for hyggelig melding! Gleder meg virkelig til å lansere disse herlige prafymene! Vil si de er helt unike i sitt slag, og jeg har testet mange! Dessuten er prisene svært hyggelige.
  Ingunn 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.