Babypleie, Forhandlere, Økologisk, Shopping, tomtomBABY & tomtomMAMA

Ny tomtom-forhandler i Narvik

Vi har gleden av å presentere en helt ny tomtom-forhandler i Narvik, nemlig Dronningen Dagspa! Denne salongen fokuserer på helheten, både den indre og ytre skjønnhet. «Vi er opptatt av produkter som er rene og naturlige, og benytter oss bare av det vi anser som markedes beste. Så derfor var det ingen tvil for oss om å ta inn tomtomMAMA og tomtomBABY.» Dette forteller innehaver Linn-Mari Sivertsen som er utdannet hud- og kroppsterapeut. Dronningen Dagspa er en helt ny salong som åpnet dørene første gang April 2010, men har på kort tid fått fornøyde og faste kunder. Salongen finner du i Dronningens gate 42.

Flotte bilder fra Dronningen Dagspa

Med dette er altså den populære pleieserien endelig å få kjøpt i Narvik! Ønsker du tomtom-produktene i salg nærmere deg, så tips oss om aktuelle butikker, klinikker og spa ved å maile til oss på post@greenspirit.no.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.