Bevisste bloggere

Ukens bevisste blogger

Hver uke trekker vi ut en av våre bevisste bloggere som får litt ekstra oppmerksomhet. Denne uken går utmerkelsen til Solveig og bloggen Med hjertet i skogen. Dette er en blogg om det å gi naturen en klem. Om det å ta vare på seg selv både på innsiden og utsiden, uten at det er på bekostning av omgivelsene og alt som lever der. Naturlig skjønn, sunn og grønn. Ja, akkurat slik vi ser for oss en ekte bevisst blogger, les bloggen her!

Les mer om «Bevisste Bloggere» og se listen over alle medlemmene her! Kanskje dette en noe for deg og din blogg også?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Ukens bevisste blogger

 1. Hei

  Jeg var i butikken i dag og fant en flaske med Durance vaskemiddel. Hører mange skryter av dette merket, så er jo litt nysgjerrig, men klarte ikke se utifra innholdsfortegnelsen om dette er et bra produkt eller ikke.
  Har dere noen tanker om saken?

  Isa

 2. Hei Isa,

  Kjenner ikke så godt til dette vaskemiddelet. Bare husk at selv om det dufter lavendel er det ikke sikkert det er naturlig parfymert. Ta kontakt med produsent eller importør, de vil gi deg svar. Selv så sverger jeg til Ecover 🙂

  Ingunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.