Arrangement, Green Spirit, Økologisk, Parfymer

Studietur med Gry Fosstvedt

I disse dager er jeg på studietur på Kreta for å lære mer om eteriske oljers effekt på sinnet. Vi har allerede fortalt her i bloggen om de nye økologiske parfymene som snart lanseres. Disse er som nevnt mer enn herlige dufter, det er parfymer som gjør deg vel. De har altså aromaterapeutisk effekt, og det er nettopp dette som jeg skal lære mer om på denne studieturen. Kurset går inn på eteriske oljers stimulerende og balanserende virkning på det mentale, emosjonelle/sjelelige og åndelige plan. Og når kurslederen heter Gry Fosstvedt, altså Norges mest kunnskapsrike dame på eteriske oljer og bruken av dem, er dette en vanvittig inspirerende og lærerik studietur. 

Kursstedet er et perfekt valg når det gjelder nettopp slike studier, for veldig mange eteriske oljer har greske og andre myter knyttet til seg. Dessuten har hele Kreta en vidunderlig, besnærende atmosfære som gir harmoni med bl.a det deilige azurblå havet og den frodige og usedvanlig blomsterrike naturen.

Grønn & Skjønn hilsen fra Kreta
Ingunn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.