Arrangement, Klær, Mote, Økologisk, Resirkulert

Vellykket Økoshow

Oikos- Økologisk Norge arrangerte et forrykende moteshow tirsdag kveld. Det var en glede å være til stede og se modeller, med engasjement for økologi og miljø, vise frem flotte øko-kreasjoner. Her kunne vi se både omsydde klær fra bruktbutikken og nye klær laget av økologiske materialer. Blant modellene var komiker Shabana Rehman Gaarder, Helene Rask og treningsguruen Yngvar Andersen.

Begivenheten fant sted i Gamle Landbruk på Bygdøy, et nydelig sted å ha et slikt arrangement. Ved ankomst fikk vi servert herlig økologisk eplejuice og på stolene var det delt ut økologiske urter fra Finstad Gartneri og goodiebagger til alle fremmøtte. Christel Alsos åpnet showet med vakkert spill og sang før to dansende modeller entret catwalken iført økologiske nattkjoler.
Prosjektleder i  Oikos og kveldens konfransier, Maiken Pollestad Sele (bildet), mener økoklær ikke skal være en luksus for de rike, men man må tåle å betale mer enn 69 kroner for en t-skjorte. Hun fortalte videre at de kunstig lave prisene er en trussel mot bærekraftig produksjon. Det er vanskelig for bøndene å tjene penger på bomullsdyrking når klærne er så billig. Selv så strålte hun i en vakker kreasjon av Leila Hafzi.
Designerne og butikkene som viste sine klær på økomoteshowet var: Leila Hafzi, iiS, Green Square, Rethink by Veronika Glitsch, Camilla Bruerberg, Nonamimosas, Icily, Marc O`Polos Modern Organic Products, Norrøna, Bergans, FairPlay design, Friends Fair Trade, Granit, Carma, Sungifu, Pierre Robert Organic Collection, og Telespinn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Vellykket Økoshow

  1. Der skulle jeg gjerne ha vært, men fikk det dessverre ikke til! Lekre, økologiske klær til voksne er en mangelvare!

  2. Takk til alle som deltok ,det bled kjempe bra ,som lanbruksministeren sa ,jeg hadde tenkt å gå gradvis over til øko,men så bled han kastet ut i det i stedet ,så la oss alle gjøre det"ta sjangsen"
    and "dont blow it good planets are hard to find"
    Mvh
    CARMA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.