Acorelle, Green Spirit, Kjemikalier i hverdagen, Kosmetikk, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Velvære

Derfor er Acorelle så enestående!

Acorelle økologiske parfymer utmerker seg på flere plan. Men hva skiller egentlig Acorelle fra andre konvensjonelle dufter og andre naturlige dufter?

– Mildhet er førsteprioritet i Acorelle sine formler som er unikt designet for å harmonisere i samsvar med huden. Acorelle økologiske dufter gjør at selv de mest sensitive kan oppleve ren, rik parfyme uten syntetiske dufter eller kjemikalier.

– Bare de reneste ingredienser brukes til å utvikle de fineste dufter, inkludert økologisk hvetealkohol, blomstervann, planteekstrakter og essensielle oljer høstet fra økologiske blomster og frukter. Duften du kjenner, er essensen til den ekte planten eller blomsten, og ikke en syntetisk versjon.

– Enkelte konvensjonelle parfymer kan være skadelig og irriterende, de fungerer mot kroppens naturlige kjemi. Acorelle sine økologiske dufter arbeider i synergi med kroppens kjemi, og skaper en unik fantastisk duft med velgjørende egenskaper for sinnet.

– Acorelle økologiske parfymer er helt fri for ftalater, petrokjemiske biprodukter, musk, syntetiske molekyler, fargestoffer, parabener, fargestoffer, mykgjørere og syntetiske oljer, forurensende stoffer som plantevernmidler, kunstgjødsel, genmanipulering, radioaktivitet, tungmetaller, nitrater, hydrokarboner samt råvarer av animalsk opprinnelse.

– I motsetning til de fleste andre naturlige parfymer, er Acorelle økologiske parfymer bygget opp rundt en komplisert struktur av duftnoter med topp-, mellom- og basisnoter som er et bevis på kvalitet i en parfyme. Denne klassiske pyramidestrukturen skaper en dybde og kompleksitet som ikke før har vært fremstilt innen økologiske parfymer.

– Acorelle gir kvinner muligheten til å bære vakre, delikate, økologiske parfymer med velgjørende egenskaper for sinnet ved å virke energigivende, balanserende eller beroligende. Disse aromaterapeutiske egenskapene er grunnlaget for Acorelle sitt unike konsept «Parfymene som gjør deg vel».

– Acorelle parfymer er Ecocert (økologisk) sertifisert i samsvar med Cosmebio sine strenge kriterier. Hver ingrediens, hver formel, hvert trinn i produksjonen og selve lagringen har gjennomgått den miljøvennlige og økologiske sertifiseringsprosessen.

Hva er ditt forhold til parfymer? Bruker du ofte/sjeldent og er du bevisst på innholdsstoffene? 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Derfor er Acorelle så enestående!

  1. Jeg lurer på om det er mulig å kjøpe prøver på parfymene deres? Er så dumt å kjøpe ei hel flaske hvis ikke man liker duften…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.