Månedens leser

Trekning månedens leser

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
Månedens leser er Hilde M som får
tomtomBABY MINI ORGANZA SETT til en verdi av 181 kr!
Dette er en søt liten gave, en innbydende organza pose fylt med miniutgaver av tomtomBABY pleieprodukter. Det er ikke bare mammaen som blir begeistret, babyen også! Et flott gavesett, et praktisk reisesett eller et prøvesett for å teste ut! Økologisk sertifisert og anbefalt av Grønn Hverdag! Settet består av:
tomtomBABY Lotion 25 ml
tomtomBABY Bleiekrem 25 ml
tomtomBABY Vaskegel 25 ml
tomtomBABY Babyolje 25 ml
Vi ber vinneren sende adressen sin til post@greenspirit.no

For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, e-post adresse, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin

3. RSS Feed (se nede i høyre kolonne)
4: Legg http://gronnogskjonn.blogspot.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned (eller første virkedag etter den 16.). Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 thought on “Trekning månedens leser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.