Hagestell, Mat, Naturmiddel, Økologisk, Urter, Vegetar

Oppsummering urtehagen – Del 2

Vi har denne våren og sommeren skrevet om min lille urtehage. Jeg sådde alt fra tomatfrø og dill til physalis, chili og stevia. Her er andre del av oppsummeringen:

Lavendel
Lavendelen som ble sådd i våres ble ikke helt den store suksessen. Men når jeg ser nærmere på frøposen forstår jeg hvorfor. Denne har nemlig bare 40% grobarhet. Alikevel fikk jeg noen små tuster med lavendelduftende blader, men ingen blomster (se bildet). Planten er flerårig, så her satser vi på at den kommer sterkt tilbake til våren igjen.

Basilicum
Her var jeg heldig å få flere store krukker som bugnet av friske grønne blader. Med 65% grobarhet sådde jeg en god del frø. Basilicumen er for lengst høstet og fryst bort. Denne planten er kun ettårig så her blir det å så på nytt igjen til våren.

Neste del av oppsummeringen kommer neste søndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.