Fair Trade, Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Snikgløtt #4 – Økologisk hårstyling

Om kort tid lanserer vi den nye økologiske profesjonelle hårserien med det klingende navnet LESS IS MORE! Frem mot lansering vil vi gi dere innblikk i de nye øko-produktene som vil være tilgjengelige hos bl.a Green Spirit og hos Grønne Frisører.

Denne gangen presenterer vi resten av Less is More sine profesjonelle stylingprodukter. Totalt er det altså ni ulike styling- og finish produkter, hvor vi tidligere har omtalt de to økologiske hårvoksene, honningvoks og kiselvoks, samt kjendisfavoritten Lindeglans.

LESS IS MORE – KITINSPRAY

Denne milde sprayen gir håret ditt en skinnende glans og lett hold. Eksklusiv silkeprotein og naturlig kitin gir håret fleksibelt volum, gir beskyttelse ved føning og styrker hårstrukturen. Hodebunnen blir beroliget og oppfrisket med nydelig økologisk appelsinblomstvann og rosevann, så vel som den reneste essensielle olje av siciliansk bergamott.

Bruksanvisning: Fordeles jevnt i fuktig hår – før føning. 150 ml, kr 250.

LESS IS MORE – HÅRLAKK / HÅRSPRAY

Denne sprayen styler håret ved bruk av naturlige filmformere slik som skjellakk, økologisk og fair trade mascobado sukkerrør samt østerriksk skogshonning – helt uten noe petrokjemi. Gir et kraftig hold, flott glans og fuktighet. Med de reneste essensielle oljer av Siciliansk bergamott og rose geranium, som løfter opp sansene og gir håret en frisk og blomstrende duft.

Bruksanvisning: Spray jevnt over tørt hår – kan styles i kort tid etter påføring. 150 ml, kr 250.

LESS IS MORE – SILKEFLUID

Denne luksuriøse stylingkremen gir lett tekstur og definisjon, passer til alle hårtyper og er ideelt for krøller. Silkeprotein gir en vakker glans og gir krøllet hår ny spenst. Økologisk sheasmør, bivoks, jojoba og østerrisk skogshonning nærer og beskytter håret fra uttørring. Håret får en herlig duft av Siciliansk søtappelsin og ylang ylang økologiske essensielle oljer.

Bruksanvisning: Arbeid inn i vått hår for vakre definerte lokker, eller inn i tørt hår for å skille og definere individuelle deler. 150 ml, kr 270.

LESS IS MORE – MASCOBADOGELE
Styling- og fønegele laget av naturlige aktive stoffer. Denne geleen skjemmer bort håret og gir din stil form og kraftig hold ved hjelp av økologisk og fair trade mascobado sukkerrør og østerrisk skogshonning. Naturlig kitin gir en vakker glans. Økologisk aloe vera gir fuktighet, mens de friske aromatiske essensielle oljer av økologisk bergamott og kamille beroliger hodebunnen.

Bruksanvisning: For tekstur eller definisjon av individuelle deler, arbeid inn i tørt hår – eller i vått hår som en fønefinish for å oppnå volum og kraftig hold. 150 ml, kr 250.

LESS IS MORE – ROSESERUM
Dette intensive og vitaminrike glansserumet reparerer og nærer svært tørt, sprøtt, skadet og frusete hår, og behandler hodebunnsproblemer med en aktiv planteoljesammensetning av økologisk nypefrø, jojoba, aprikoskjerne og kokos. Nyt den sitrus-blomstrete, harmoniserende og sensuelle duften av ekte økologisk damaskrose og Sisiliansk tangerinolje.
Bruksanvisning: Glansfinish: Masser noen dråper mellom hendene, og arbeid inn i vått eller tørt hår. Intensiv behandling: Masser inn i hodebunn og hår og la det helst virke over natten – vask ut. 30 ml, kr 290.
LESS IS MORE – LIMESUFFLÉ
Lett gelevoks for myk tekstur og middels, fleksibelt hold – skaper en rekke enkle stiler uten å tynge håret. Reneste økologiske jomfru kokosolje og østerrisk skogshonning gir definisjon og pleie. Økologisk limeblomstvann beroliger og tilfører fuktighet til hodebunnen. Grønn, fruktig duft av de reneste essensielle oljer av økologisk Siciliansk sitron, petitgrain mandarinier og vanilje.
Bruksanvisning: Fordel en liten mengde i hendene før du former i tørt hår – for sterkere hold arbeid inn flere lag. 150 ml, kr 250.

Hvilken hårstyling skal du teste?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.