Fair Trade, Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produktomtaler, Produkttips, Skjønnhet, Velvære

Snikgløtt #5 Profesjonelle shampoer

Om kort tid lanserer vi den nye økologiske profesjonelle hårserien med det klingende navnet LESS IS MORE! Frem mot lansering vil vi gi dere innblikk i de nye øko-produktene som vil være tilgjengelige hos bl.a Green Spirit og hos Grønne Frisører.

Denne gangen tar vi for oss Less is More sine profesjonelle økologiske shampoer. Her finnes det salongstørrelser til Grønne Frisører og normalstørrelser til privatbruk. Slik som Less is More sine hårbehandlingsprodukter, som vi omtalte her, er også shampoene delt inn i følgende fire pleiesystem:

  • Styrke – For fint og fett hår
  • Glans – For normalt hår, alle hårtyper
  • Næring – For tykt, tørt, fruset og skadet hår
  • Regenerering – For irritert hodebunn, flass, eksem, kløe eller meget fet hodebunn
STYRKE FOR FINT OG FETT HÅR

SHAMPO m/ aloe & mint

Denne vitaliserende og styrkende shampoen gir fint og fett hår friskhet og en silkeren følelse, mild nok for hyppig bruk. Økologisk aloe vera og eksklusiv østerrisk skogshonning gir intens fuktighet uten å tynge. Økologisk kjerringrokkekstrakt styrker hår og røtter, fettproduksjonen blir redusert. Hveteprotein gir naturlig volum. Den reneste essensielle økologiske peppermynteolje toner hodebunnen og frisker opp dine sanser.
Brukes sammen med:
Styrkende Behandling m/ Kjerringrokk & Honning: Som en balsam eller dyptvirkende hårkur.
Leave-in Proteinspray: Lett fuktighetsgivende spray for en myk følelse.
GLANS FOR NORMALT HÅR, ALLE HÅRTYPER
SHAMPO m/ nattlysolje & cajeput
Denne milde og harmoniserende shampoen gir alle hårtyper en sunn glans og mykhet, mild nok for daglig bruk – også egnet for babyer og barn! Milde plantebaserte tensider renser håret uten å tørke det ut. Eksklusiv økologisk nattlysolje og jomfru kokosnøttolje gir håret en eksepsjonell silkestruktur og nærer selv en sensitiv hodebunn. Økologisk melisseekstrakt beroliger hodebunnen. Ren essensiell cajeput olje styrker og revitaliserer.
Brukes sammen med:
Glansbehandling m/ Melisse & Appelsin: Som en balsam eller dyptvirkende hårkur.
Leave-in Balsam m/ Tangerin & Silke: Leave-in balsam for enkel kamming og lett volum.
NÆRING FOR TYKT, TØRT, FRUSETE OG SKADET HÅR
SHAMPO m/ nyperose & malva
Denne intenst næringsgivende shampoen gir ny glans til tykt, tørt, frusete og skadet hår, og beskytter det mot uttørring. Den vitaminrike, fuktighetsgivende og aktive sammensetning av økologisk malvaekstrakt, nyperoseolje og jomfru kokosnøttolje bidrar til å regenerere den sprø og utsatte hårstrukturen, samt å nære hodebunnen. Håret blir glansfullt og silkemykt, og etterlates med en sensuell duft av de reneste essensielle oljer av økologisk ylang ylang og palmarosa. 
Brukes sammen med:
Nærende Behandling m/ Jojoba & Oliven: Som en balsam eller dyptvirkende hårkur.
Leave-in Balsam m/ Lavendel & Aprikos: Leave-in pleie for mykhet og enkel kamming.
REGENERERING FOR IRRITERT HODEBUNN, FLASS, EKSEM, KLØE ELLER MEGET FET HODEBUNN
SHAMPO m/ neem & tetre
Denne regenererende shampoen renser skånsomt irritert hodebunn, og nærer håret helt inn til røttene. Økologisk hampolje, neemekstrakt og tetreolje beroliger den mest sensitive hud og bidrar til å gjenopprette balansen i tilfelle flass, betennelse, eksem, kløe eller veldig fet hodebunn. Mineralsalt fra Dødehavet og østerrisk skogshonning jevner ut fuktighetsbalansen i hodebunnen. Økologisk rosmarinolje revitaliserer og gir håret en flott glans.
Brukes sammen med:
Hodebunnsbehandling m/ Hamp & Leire: Som en balsam eller dyptvirkende hår og hodebunnskur.
Leave-in Hårtoner: Svært effektiv plantetoner som styrker og regenererer.
  

Noe for ditt hår? Noe for din frisør?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.