Baby og Barn, For kvinner, For Menn, Green Spirit, Grønn frisør, Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Nyhet, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Shopping, Skjønnhet, Spørsmål/Svar

Less is More Hårguide!

Vi har fått spørsmål fra flere som lurer på hvilke produkter fra Less is More som passer sitt hår best. Det være seg alt fra pleieprodukter til stylingprodukter. Med denne hårguiden blir produktvalget mye enklere. Til venstre i bildet ser du de fire pleiesystemene med shampo, balsam/kur og leave-in produkt. Disse jobber med forskjellige utfordringer håret ditt måtte ha når det gjelder vask og pleie.

Er du i tvil hvilke stylingprodukter du skal velge er det en veldig fin oversikt nederst til høyre i bildet. Her ser du en linje som starter med stylinprodukter som egner seg best til fint og fett hår, videre til normalt hår og så til slutt tørt, frusete og skadet hår. Under linjen ser du hvilke styningprodukter som passer til de forskjellige utfordringene. Og du kan lese kort om hvert styling produkt over i bildet.

 

Klikk på bildet for å få det i stort format!
Produktene får du kjøpt her!

Eksempel 1: Du har tørt, tykt og frusete hår. Da bør du velge næringsserien for pleie (rød), og stylingproduktene på høyre side av skalaen nede på bildet. Har du kort hår er Honningvoksen fin og har du langt hår er den nærende stylingkremen Silkefluid perfekt. Roseserum er ideel for tørre hårspisser, mens Lindeglans gir flott glans og forhindrer frusete hår samtidig som den beskytter. Mer info, se her!

Eksempel 2: Du har typisk nordisk hår; fint hår som lett blir fett og det er ofte statisk. Her bør du gå for styke-serien (grønn) med shampo og balsam/kur, og proteinspray som bl.a forindrer statisk hår. Kitinspray er en fønespray som gir naturlig volum og varmebeskyttelse, Kiselvoks gir matt finish til kort hår og Mascodabogele gir maksimalt hold. Mer info, se her!

Vil til slutt understreke at alle disse produktene er økologiske og helt uten kjemiske tilsetingsstoffer. Mildt for hår og hodebunn, og egner seg dessuten for barn! Serien er godkjent for Grønn Frisør, dvs. at produktene kan benyttes og selges i salonger som er miljøsertifisert og grønne!

Har du spørsmål til hvilke produkter du skal velge, legg igjen en kommentar under!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 thoughts on “Less is More Hårguide!

 1. Dette er kjempe flott! Jeg har sånn smått begynt å merke att typisk nordisk hår + vinter + lue = fett og ekkelt nordisk hår!

 2. Lurte på om Less is More CHITINSPRAY er å anbefale som varmebeskytter ved bruk av rettetang også.. er ute etter økologiske produkter og kanskje er denne chitinsprayen det beste jeg kan finne?

  1. Hei!

   Først og fremst; så fanstastisk at du velger økologisk! Det er desidert det beste for din egen helse, miljøet og ikke minst dyrene. 🙂

   Chitinspray egner seg veldig bra når du skal føne og gi volum til håret, og som du ser i oversikten så har den varmebeskyttende egenskaper. De fleste Less is More produktene har faktisk det!

   Less is More frisørene anbefaler disse produktene og denne fremgangsmåten for best varmebeskyttelse ved bruk av rettetang:

   1. For fint hår spray Less is More Proteinspray inn i vått hår før du bruker rettetang. For tykkere hår spray Less is More Lindengloss Finishing Spray inn i vått hår.
   2. Som en finish når frisyren er ferdig: Spray forsiktig Lindengloss Finishing spray over den ferdige frisyren på hele lengden (gir anti-statisk effekt og beskytter stresset hår).

   PS: Snart kommer det en ny repair-shampoo og balsam i denne serien. Disse pleieproduktene passer perfekt for dere som bruker rettetang, og for de med bahandlet hår! Så bare følg med

   Lykke til med stylingen! 🙂

 3. takk for utfyllende svar! gir Lindengloss Finishing spray også hold i frisyren vis du feks skal lage noen fine løkker?

  1. Er bare hyggelig å være til hjelp! 🙂

   Hvis du vil ha hold i frisyren etter bruk av rettetang er det bedre å bruke Less is More Hårlakk (i stedet for Lindengloss Finishing Spray).

   Men for krøller – laget med slettetang ønsker vi også å anbefale:
   Less is More BALSAM tangerin – silk (leave-in) i vått hår. Da trengs ikke rinse-off balsam/kur etter shamponering. Style håret med rettetangen og bruk så hårlakken for å gi hold til frisyren.

   Altså en litt annen produktanbefaling når du skal style frem krøller eller løkker!

  1. Hei Torbjørg! Less is More Lindengloss temmer krusete og statisk hår. I tillegg så reparerer den, glatter ut og beskytter håret! Så vil anbefale deg å prøve denne sprayen. Husk å riste flasken godt før bruk! 🙂

 4. Hei! Er det stor forskjell på Less is More Lindengloss Finishing spray og Less is More Proteinspray? Sliter med veldig tørt, og statisk hår., føler ingenting hjelper på det statiske :/
  Kan jeg bruke begge, proteinsprayen før føning/retting, og lindengloss etter eller blir det for mye?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.