Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Øko i Media, Økologisk, Skjønnhet, Velvære

NYTT ÅR, NYTT HÅR

Dette skriver Hjemmet i sin faste spalte ‘Din Side’ og tar grundig for seg den nye økologiske hårserien Less is More. «I serien Less is More finner du gode produkter for ethvert behov», skriver de og ramser opp alt fra styrkeshampoen og proteinsprayen til den nærende stylingkremen Silkefluid, glansserumet Roseserum og den populære Honningvoksen, som gir en nærende finish. Vi er veldig glade for så flott omtale – det er riktig gøy at Media finner oss! Les mer om Less is More her!

Har du sett produktene våre i et magasin eller ukeblad – tips oss!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.