Green Spirit, Økologisk

Nytt år, nye muligheter!

Jeg har tenkt en del på hvordan jeg kan ta denne bloggen enda et skritt videre og gjøre den enda mer interessant for dere lesere. I en av lukene i julekalenderen ble det spurt om hvordan vi kunne bli bedre og jeg fikk mye nyttig info der. Den største utfordringen er tid da det i hovedsak kun er én person som står bak bloggen, og det er den samme ene person som driver Green Spirit, nemlig jeg! Det vil si at jeg trenger hjelp fra dere lesere, ogå til å også skaffe matnyttig stoff til bloggen. Jeg tror faktisk det kan bli riktig så gøy å bira når dere ser hva dere kan få tilbake gjennom noen av ideene jeg sitter og pønsker på. Jeg kan også røpe at det er nytt design på gang, og selvfølgelig eget domene. I mellomtiden vil jeg gjerne ha flere tilbakemelding fra dere, har dere tips til hvordan bloggen kan bli bedre, trenger jeg dette nå! Og vær gjerne veldig konkrete! Del i kommentarfeltet eller send direkt til meg på post@greenspirit.no

Mange takk! Og fortsatt riktig god helg til alle grønne og skjønne mennesker!

Ingunn 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Nytt år, nye muligheter!

  1. Høres spennende ut.Synes bloggen er bra,og er fast leser.Vet ikke helt hva som skal til for å engasjere folk.Kansje konkurranser,grønne mat tips..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.