Hårpleie, Hårstyling, Less is More, Økologisk, Produkttips, Skjønnhet

Stylingtips for volum

Her får du tips til hvordan du kan skape et nydelig volum med stylingproduktene fra Less is More. Du trenger Mascodabogele og Kitinspray. Start med nyvasket fuktig hår. Bruk en god mengde gele i håret, innerst ved røttene. Spray så kitinspray på hårlengdene. Deretter føn hårt tørt ved å benytte børste. Slik får håret et flott volum.
Ønsker du et mykere resultat blander du 1 del Less is More Glansgivende Leave-in Balsam med 2 deler Mascodabogele, som du arbeider inn i fuktig hår, spesielt i røttene. Denne kombinasjone gir volum ved føning med børste, og bevarer håret mykt og smidig.
Ønsker du andre hårtips / produkttips?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.