Bli bevisst, Dyreforsøk, Dyrevelferd, Hudpleie, Innholdsstoffer, Kjemi konsekvenser, Kosmetikk, Økologisk, Sminke

Dyretesting?

Tusenvis av dyr brukes hvert år til dyreforsøk i kosmetikkindustrien. Forsøksdyr som mus, rotte, hamster, marsvin, kanin og hund lever hele livet i små bur. Her kan de ikke oppføre seg normalt og får ofte forstyrret adferd. I tillegg utsettes de for prosedyrer som medfører voldsom smerte, ubehag og død.

Synes du dette bildet var ekkelt? Da bør du ikke
google «Dyretesting». Bilde lånt fra denne
nettsiden.Salg av dyretestet kosmetikk skulle egentlig bli forbudt i EU i 2013. Nå er det fare for at forbudet blir utsatt i hele ti år. Dette kan vi lese på Dyrevernalliansen sine nettsider. Du kan klikke deg inn på disse nettsidene og skrive under på underskriftskampajen mot dyretesting nå! Vi har gjort det, nå er det DIN tur!

Det finnes mange lister med kosmetikkmerker som er dyrevennlige (ikke testet på dyr) og de som ikke er det (tester på dyr).

Vi ønsker å slå et slag for økologisk sertifisert kosmetikk der dyretesting er bannlyst. Her er det heller ikke lov å bruke råvarer fra dyr slik som f.eks minkolje. Så velger du økologisk får du ikke bare hudvennlige og miljøvennlige produkter, du får også dyrevennlige produkter. Og det er utrolig viktig for oss i Green Spirit!

Er du opptatt av å bruke dyrevennlige produkter?

 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Dyretesting?

  1. Signert! flott at dere setter fokus på dette og tar avstand fra dyretesting 🙂 Selv kjøper jeg kun produkter fra merker jeg er 100% sikker på at ikke tester på dyr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.