Månedens leser

Månedens leser

Hver måned trekker vi ut en av våre lesere som vinner økologiske produkter fra Green Spirit eller fra samarbeidspartnere. Grunnen er at vi ønsker å berømme og belønne våre faste lesere. Uten dere – ingen grønn og skjønn blogg! Så tusen takk for at dere er med oss.
Litt forsinket har vi trekt sist månedens leser, som ble Maria, gratulerer! Og månedens premie er Bioemsan økologiske håndkrem. Bioemsan håndkrem absorberes raskt og etterlater en behagelig følelse på huden. Dette er den mest naturlige måten å beskytte hendene fra tidlig hudaldring forårsaket av UV-stråler. Verdi kr 200,-. Vi ber vinneren sende sin adresse til post@greenspirit.no.
For å bli med i neste trekning er det bare å kommentere våre blogginnlegg. Bruk helst fullt navn, e-post adresse, og link gjerne til bloggen din hvis du har. Da er det lettere for oss å ta kontakt med de heldige vinnerne. Jo flere innlegg du kommenterer, desto større sjanse er det for at du blir trekt ut som MÅNEDENS LESER og vinner av premien. Det gjelder å følge med i bloggen og kommentere jevnlig.
For å følge bloggen vår og bli oppdatert på nye saker kan du bruke følgende verktøy:

1. Bloglovin

3. RSS Feed (se nede i høyre kolonne)
4: Legg http://gronnogskjonn.blogspot.com/ til i dine favoritter

Konkurranseperioden går fra den 15. til den 15. i hver måned. Vinneren, altså MÅNEDENS LESER blir publisert sammen med premien den 16. hver måned. Med dette ser vi frem til kommentarer, synspunkter, meninger, spørsmål, og enda mer aktivitet her i grønn og skjønn bloggen. Ser frem til å høre fra dere!

PS: Vi setter stor pris på lesere som deler linken vår på Facebook, Twitter, i forumer og i blogger! TUSEN TAKK!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Månedens leser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.