Kundeomtale: Acorelle Amber Vanilla Eau de Parfum

lørdag 26. februar, 2011 - 3 Kommentarer »
Les Mer: Acorelle, Kundeomtale, Økologisk

Vi har fått inn den første kundeomtalen via denne siden her på bloggen. Forfatteren får dermed også det første loddet i trekningen av gavekort som skjer allerede 1. mars. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Silje S. :

Acorelle Amber Vanilla Eau de Parfum

Lukten er veldig rund og mild, samtidig som den er kraftig og litt tung. Er man glad i vaniljeduft vil man nok like denne!

.

Grønn & Skjønn
Med denne bloggen ønsker vi å inspirere til en økologisk livsstil. Det handler om å ta de gode valgene som gjør deg vakker både på innsiden og utsiden.

Neste Innlegg:
»
Forrige innlegg:
«

Se hva andre skriver!

  1. Silje Silje sier:

    Nei se der :-) Skal skrive om konkurransen med goodiebag nå etterpå også.

  2. Nina Elisabeth sier:

    Jeg er utrolig fornøyd med min Acorelle Rose deodorant. I flere år har jeg forsøkt å få tak i naturlige deo-er, uten parabener etc. De siste to årene har jeg bestilt fra USA en som heter Herbal Magic fra Home Health, som er veldig bra. Men den fra Acorelle overgår den, så jeg blir nok fast kunde. Glad jeg endelig fant en naturlig deo her i Norge som fungerer på meg og i tillegg er behagelig å ta på!

Del din tilbakemelding her!

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? *

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.