Acorelle, Kundeomtale, Økologisk

Kundeomtale: Acorelle Amber Vanilla Eau de Parfum

Vi har fått inn den første kundeomtalen via denne siden her på bloggen. Forfatteren får dermed også det første loddet i trekningen av gavekort som skjer allerede 1. mars. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Silje S. :

Acorelle Amber Vanilla Eau de Parfum

Lukten er veldig rund og mild, samtidig som den er kraftig og litt tung. Er man glad i vaniljeduft vil man nok like denne!

.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 thoughts on “Kundeomtale: Acorelle Amber Vanilla Eau de Parfum

  1. Jeg er utrolig fornøyd med min Acorelle Rose deodorant. I flere år har jeg forsøkt å få tak i naturlige deo-er, uten parabener etc. De siste to årene har jeg bestilt fra USA en som heter Herbal Magic fra Home Health, som er veldig bra. Men den fra Acorelle overgår den, så jeg blir nok fast kunde. Glad jeg endelig fant en naturlig deo her i Norge som fungerer på meg og i tillegg er behagelig å ta på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.