Kosmetikk, Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Mascara

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. mars. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Linn Jeanette:

Terre d’Oc Mascara

Mascaraen fra Terre D’oc må være den beste mascaraen jeg noen sinne har prøvd. Den ser helt naturlig ut på, klumper seg ikke og er 100% naturlig. I tillegg til dette har den godkjente sertifiseringer. Jeg vil anbefale den på det sterkeste. Jeg anbefaler den til alle som har lett for å reagere på produkter også.

Jeg er utdannet hudpleier så jeg er veldig opptatt av god kvalitet, og denne her gir jeg rett og slett toppscore. Ikke er den dyr heller. De andre jeg har brukt har klumpet seg ganske raskt og vært elendige, syntetiske og dyre i tillegg. Denne er super til dere som ønsker å se naturlige ut, ikke vil skade vippene, vil ha et rent produkt som varer lenge, er opptatt av pris og god kvalitet. Hurra for at det finnes et produkt som er så fantastisk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.