Fair Trade, For kvinner, Green Spirit, Kosmetikk, Økologisk, Samfunnsansvar, Skjønnhet, Terre d'Oc, Velvære

Gratulerer med dagen!

 

I dag, 8. mars, er den internasjonale kvinnedagen og vi ønsker å feire alle verdens kvinner! Her i et land som Norge er vi kvinner heldige å ha rettigheter, derfor bør vi sende en ekstra tanke til de som banet veien forran oss. Om vi ser på verden er ikke likestilling en selvfølge.

I denne forbindele ønsker vi å rette oppmerksomheten mot de flotte mulighetene som den franske kosmetikkprodusenten, Terre d’Oc, gir til kvinner over hele verden. De benytter ikke bare fair trade råvarer i sin økologiske kosmetikk, de har også satt i gang ulike prosjekter hvor bl.a kvinner får støtte til å starte sine egne virksomheter, såkalte mikrobedrifter. På denne måten får de mulighet til å være ute i jobb og bli mer selvstendige. Terre d’Oc sine økologiske skjønnhetsprodukter er også inspirert av skjønnhetshemmeligheter fra kvinner over hele verden. La oss hylle Terre d’Oc og alle verdens kvinner i dag!

Hvilket forhold har du til kvinnedagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.