Kundeomtale, Makeup, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Kundeomtale: Terre d’Oc Mineral Foundation

Vi har fått inn ny kundeomtale via denne siden her på bloggen. Forfatteren av denne får ett lodd i trekningen av gavekort som skjer 1. april. Bli med og del din mening du også!

Omtale skrevet av Linn Jeanette:

Terre d’Oc Mineral Foundation

 

«Jeg ble virkelig imponert over den flotte gløden…»

 

Jeg vil bare dele med gode opplevelse jeg har med Terre D’oc sin mineral foundation. Jeg har prøvd det meste av mineral foundation, og hver gang har jeg blitt grå/gusten i ansiktet etter en stund og fått masse nupper i huden. Kviser dukket også opp. Det var ganske trist fordi jeg liker det naturlige resultatet mineral foundation skal gi.

Så bestemte jeg meg for å prøve Terre D’oc sin foundation i fargen Atlas siden jeg er ganske lys i huden. Jeg ble virkelig imponert over den flotte gløden det bleke ansiktet fikk uten at det så unaturlig ut. I tillegg til dette lukter den fantastisk godt. Ikke har jeg fått nupper eller kviser. Til dere som har dårlig erfaring med mineralfoundation, så vil jeg anbefale Terre D’oc sine på det sterkeste. Dere vil garantert bli fornøyd. Det gir et vakkert og naturlig resultat. Den er billigere enn f.eks I.D bare minerals og 1000 ganger bedre.

Mer info om produktet får du her!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Kundeomtale: Terre d’Oc Mineral Foundation

  1. Ja den må virkelig prøves. Verdt hver krone:-) Tror det er bismuth i annen mineral sminke som noen pleier å reagere på.

  2. Hei! Jeg lurer på hvordan mineralsminken er fremstilt. Hentes det virkelig ut stein fra naturen som knuses og renses, eller fremstilles rene mineraler i laboratoriet (noe jeg anser som mest sannsynlig)? Og hvis det fremstilles i lab, kan det da kalles «naturlig»? Og hva betyr egentlig økologisk mineralsminke? Hva innebærer det? Mineraler blir jo normalt ikke sprøytet med pesticider, – kanskje det er de andre tilsetningsstoffene som er økologisk dyrket? Nysgjerrig hilsen fra meg:-)

  3. Høres ut som noe jeg vil prøve også. Jeg har brukt Everyday Minerals tidligere, men etter at de gjorde om på produktet og puttet inn en ekstra ingrediens (ikke bismuth men en annen) så er det mange som har reagert med kviser på hake/kjeveparti. Trodde jeg slapp unna siden jeg ikke merket noe de første tre ukene, men nå har de kommet i fleng hos meg også… 🙁 Så er på jakt etter et nytt og bedre alternativ. Denne skal definitivt noteres ned 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.