Forhandlere, Fotoshoot, Makeup, Makeuptips, Økologisk, Sminke, Terre d'Oc

Fotoshoot med Terre d’Oc Makeup

Frisør og Makeup-artist, Marita D. Johansen, bak firmaet Økologisk Fokus tok nylig inn vår vidunderlige makeupserie fra Terre d’Oc. Sminken både selges i salongen hennes og brukes i modelloppdrag. Vi har fått tillatelse til å publisere bilder fra hennes seneste oppdrag hvor hun har en fantastisk nydelig modell som hun kun har brukt sminke fra Terre d’Oc på.

Huden

På huden har hun brukt Mineral Foundation nr. 902 og 903, og Teracotta Solpudder nr. 803.

Øynene

På øynene har modellen sort eyeliner, sort mascara, sort våtliner, samt Powder Eye Shadow nr. 502,504 og 501.

Leppene

På leppene har modellen Lip gloss nr. 308 og 304 blandet.

Hva synes dere?

Ønsker dere flere slike bilder?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Fotoshoot med Terre d’Oc Makeup

  1. Nydelig resultat 😀 Jeg tok en titt på Siljes mineralfoundation her om dagen, den virker super, så når jeg er tom for den jeg har nå vet jeg hva jeg skal kjøpe 😉

  2. Fine resultater, men pudderet ser en smule oljete ut. Selv har jeg tørr hud, men som produserer en del olje utover dagen og blir derfor oljete. Jeg har altså tørr, (en smule flassete,) og tørr/dehydrert hud… Derfor ser jeg etter et pudder som ikke er oljete og fet, med som likevel ikke er altfor tørt. Noen tips eller ideer?? Hadde vert til STOOOR hjelp! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.