Acorelle, Økologisk, Produktanbefalinger, Produkttips, Spørsmål/Svar

Hvilken parfyme skal jeg velge?

Det er nok ikke bare hun som spurte som lurer på dette! Det er nok mange som lider valgets kvaler når man skal velge fra Acorelles herlige økologiske dufter.

En ting er sikkert; Det som funker 110% for én person kan bli feil på en annen. Dufter er noe som er helt individuelt og veldig personlig. Samtidig er duftønsker noe som forandrer seg gjennom tiden og sesongen. Men bruker gjerne en annen parfyme om sommeren enn hva man gjør om vinteren. Derfor blir det veldig vanskelig å fine et godt svar på dette spørsmålet.

For dere som er i tvil anbefaler vi å kjøpe et tester-sett hvor dere har mulighet til å oppleve seks ulike dufter til kun kr 75,- ekskl. frakt. Da har du mulighet til å teste litt over tid og de små 2 ml flaskene er dessuten veldig kjekke å ha med seg i vesken.

Når det er sagt vil vi fremme noen dufter som passer spesielt godt nå som våren er i anmasj. De er lette, friske og blomstrende!

 Acorelle Eau de Parfum TEA GARDEN 50ml

  • Energigivende, styrkende og stimulerende
  • Ideell for deg som ønsker en eksotisk, mild sitrusduft

Denne duften vekker sansene dine med en unektelig eksotisk sensualitet og letthet av te. Tea Garden Eau de Parfum er toppet med en stimulerende duft av sitron, lavendel og mynte, supplert med en hjertenote av blomsteriris, og avsluttet med fantastisk patchouli som basenote.

Acorelle Eau de Parfum R OF ROSE 50ml

  • Balanserende, harmoniserende, forbedrer velvære og ro
  • Ideell for deg som ønsker en romantisk, blomstret og fruktig duft

Frisk roseduft er en av de mest sensuelle dufter. Fanget i Acorelle økologiske Eau de Parfum R of Rose, vil den tidløse blomsterduften fremkalle romantikk, raffinement og klassisk skjønnhet. Parfymen har toppnoter av bulgarsk rose og egyptisk geranium med en lett, fruktig fasett av bringebær. Perfekt for den elegante og moderne kvinnen som utstråler skjønnhet og klasse. En frisk roseduft som vekker vakre barndomsminner, men er likevel moderne og feminin.

Acorelle Eau de Parfum CITRUS VERBENA 50ml

  • Beroligende, lindrende
  • Ideell for deg som ønsker en frisk sitrusduft

Verbena (jernurt) har alltid symbolisert gleden over å leve samt å være tilfreds med seg selv. En glede som er reflektert i denne duften med fruktige toppnoter av sitron og mandarin, blandet med hjertenoter av nyklippet grønt gress, jasmin og neroli for harmoni, og avsluttet med en basenote av sedertre.

Hva er din Acorelle-favoritt?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Hvilken parfyme skal jeg velge?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva blir? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Varsle meg om nye kommentarer via e-post. Du kan også abonnere uten å legge inn en kommentar selv.